Home | Produkter | Om Lise Lund | Kontakt

   
 

OM LISE  LUND

Lise Lund Koral er et af de eneste firmaer i Skandinavien som har specialiseret sig i import af rød middelhavskoral direkte fra Italien.

Baggrund:
Grundlæggeren af Lise Lund Koral – Ingelise Holmelund  - har boet adskillige år i Italien. Adgangen til korallens forunderlige verden var mødet med italienske koraldykkere og koralhandlere, som kunne åbne dørene til denne helt unikke verden. Efter at have bevæget sig rundt blandt koraldykkere og koralkunsthåndværkere i koralforarbejdningsbyerne i det sydlige Italien i et års tid – samt i de mange guldsmedeforretninger på Amalfikysten – besluttede hun sig, rig på erfaringer på området, ved årsskiftet 2007, at åbne sin egen virksomhed med import af rød middelhavskoral.

Hvad er koral ?
Koral benævnes også “lille træ”. Det vokser på klippestykker under vandet i omkring 60 – 120 meters dybde. “Træet” opbygges af små polypdyr, og det er dette træ eller denne grenformede struktur, som vi kalder koral.

Mål:
Lise Lund Koral ønsker at introducere koral af høj kvalitet på det danske marked og udbrede kendskabet til dette unikke produkt. Et kvalitetsprodukt som skal kunne kendes på såvel råmaterialet som på forarbejdningen.